Aquest és la nostra nova web/blog pel Curs 2019-20.  A l'Institut Tecnològic Rambla Prim de Barcelona impartim estudis de la família Electricitat-Electrònica. I  a més a més estem al mateix costat del futur Campus Diagonal-Besos de la UPC, on també es traslladarà l'Escola d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB).

Si ja ets estudiant del nostre Institut, no et preocupis, aquí afegirem tot allò que et pugui ajudar en els teus estudis de l'especialitat Elèctrica. Al rPrimTech impartim Cicles Formatius de: Grau Mig d'INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I AUTOMÀTIQUES i els Graus Superiors de SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMATITZATS i el d'AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL i Grau Superior d' ELECTROMEDICINA CLÍNICA.

Estàs interessat en estudiar a la nostra escola, contacta amb nosaltres (jnogues@gmail.com), t'informarem i t'ensenyarem les nostres instal·lacions i a més a més t'ajudarem a planificar el teu pla formatiu. Som una escola amb professorat amb molta d'experiència en Formació Professional de la família d'Electricitat i en els últims anys, tot i la crisi hem pogut modernitzar els nostres equipaments. També oferim assessoraments tècnics a Instal·ladors en actiu, per tal de guiar-los en la implementació de noves tecnologies en la seva tasca diària.

Especialment ajude'm als professionals a utilitzar eines informàtiques en el disseny d'instal·lacions, programació d'Autòmats Programables i migració a aplicatius informàtics lliures (open source o freeware), per tal de reduir despeses de llicències i actualització de hardware.

On som? Doncs aquí. A Barcelona, carrer Cristòfol de Moura, 223, cantonada Rambla Prim, CP: 08019. Telèfon: 93 307 99 60.

S'hi pot accedir a través del transport públic: en metro línia fins a Besós Mar, en bus les línies 26, 36, 43, 56, 141, totes elles deixen al costat o ben a prop de l'institut. També s'hi pot accedir mitjançant les línies B21, B23, B25 de TUBSAL des de Barcelona, Badalona, Santa Coloma o Sant Adrià. Veure el plànol dels transports.

undefined